text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Får besøg af Kvik VVS i uge 17, slut april 2020, med henblik på at få et tilbud på udskiftning af stigstrenge og faldstammer. 4 uger senere forsøger jeg forgæves at få kontakt via telefon. Der bliver oplyst at du skal sende en mail, hvis det drejer sig om et tilbud. Dog heller ingen respons på mail.Skriver så via kontaktformularen på deres hjemmeside d. 26. maj, og her svares der at de har været fraværende fra jobbet i 14 dage, men at jeg vil høre fra dem indenfor en uge. Nu er der så gået 2 uger og fortsat ingen tilbagemelding.Forstår ikke hvorfor firmaet ulejliger sig med at besigtige en ejendom, når de ikke byder ind på opgaven med et tilbud. Helt i orden, hvis der er travlt, men lidt irriterende, at man ikke holder hvad man lover. Fik et tilbud fra en anden aktør indenfor 14 dage.
0
Får en god og professionel behandling og gode samtaler med Lars .Han er altid venlig og man bliver altid taget godt imod.Kan varmt Anbefale Lars ... hold i ryggen , øm achilleshæl eller nakke problemer han får det til at forsvinde og give gerne råd om hvordan man passer på sin krop med den rigtige træning .Så book i bare tid 😊
1
God pris for et godt el-løbehjul og deres support/service er virkelig god og hurtig Kan anbefales
1
Første besøg her, med det bedste resultat jeg nogensinde har set - effektivt arbejde udvendigt som indvendigt - god kundebetjening - kan på det varmeste anbefales. Desværre undgår jeg nok ikke at bilen igen bliver snavset, så her kommer jeg bestemt igen !
1
Gode priser på tøj som lever op til forventningerne. Hurtig levering
1
Har haft samme oplevelse som nogle andre her.... det de laver er godt, men når de laver fejl, nægter de at rette op dem. De lavede en terrasse med et halvtag, men taget er lavet forkert, så det drypper under taget.Har talt med dem flere gange, og de siger det skal vi nok få ordnet, men nu er det et halvt ÅR siden, og de besvarer ikke længere mine mails eller opkald. Så har påbegyndt en sag mod dem gennem Byggaranti.
0
God vin og god betjening. 😊
1
Købte et Ipad cover, som ikke passede. Ufattelig lang leveringstid - langt ud over det lovede. Utroligt kompliceret at få fat i kundeservice - Men flinke mennesker når først man er igennem. Intet problem at få returneret varen, men sjovt nok kom der ikke nogen returnering af penge. Fik ikke svar på en mail, så måtte ringe efter 1 1/2 md - fejl i system. Virkelig ringe..men det der virkelig er nederen er hvor svært det er at få fat I en der kan hjælpe...simpelthen for Trist!!!!
0
Super fin købsoplevelse og endnu bedre service.Købet gik fint, fik hvad vi skulle. Da vi så noget senere fik problemer med det telt vi købte, fik vi løst sagen super hurtigt og elegant.Mange tak.
1
Bestilte mad til levering, 60 min. leveringstid - ærgeligt at det ikke kom! Ringede til Brønshøj butikken hvor maden var bestilt. De sagde at først at vi ikke havde bestilt udbringning, til sidst var beskeden så at det ikke var deres problem! Så vi skulle selv ringe til yoyo for at høre hvorfor maden ikke var afhentet. I butikken tilbød de dog at de kunne varme maden op igen! Jeg er stadig forundret over deres ligegyldighed. Vi endte med at få pengene retur via yoyo.
0
Brugte Autodeal da jeg havde fået hjemmesiden anbefalt af en kammerat, som fortalte at han hurtigt og nemt fik solgt sin bil igennem Autodeal. Derfor valgte jeg også at benytte Autodeals hjemmeside. Grunden til at min kammerat fik mig overtalt var den tid jeg kunne spare ift. ikke at skulle aftale et bestemt mødetidspunkt med mulige købere, hvor jeg skulle være klar til at fremvise bilen, uden at være sikker på et salg. Derudover havde han et andet godt argument, der lød på at der ville være flere mulige købere via. Autodeal end igennem en alm. salgsannonce, grundet km. afstand imellem sælger og køber. Der som han nok har ret i kan afgrænse nogle købere til at skulle undgå f.eks. storbelt.Samtidig var min viden vedrørende bilens mekaniske dele, eller stand på undervognen, bremserne og motorstand ikke just prægene. Hvilket gjorde at var jeg bange for at en mulig køber nemt kunne få presset mig til at skulle gå ned i pris, eller at vi ikke kunne blive enige om en handel. Derfor var jeg også meget glad for Autodeals samarbejdsaftale med især den pavasynshal i Silkeborg som jeg benyttet mig af.
1
Fik 60 min par-massage på deres "klinik" på Rosenborggade ved Nørreport. Bevis købt på Downtown. Deres navn står ikke på opgangsdøren, så vi var lidt i tvivl om vi var det rigtige sted. Fandt dog til sidst dørkoden i en bekræftelsesmail fra dem. Det kunne godt have været skrevet meget tydeligere. Massagen er okay og massørerne søde, men lokalet er ALT for koldt! Man kan slet ikke slappe af og vi ligger og fryser i en time.. Vi får kun et tyndt lagen over os. Lokalet er desuden nusset og rodet. Vi kommer ikke igen
0
Deskwolf har høj ekspertise inden for facebook, hvor vi bl.a. har fået hjælp og undervisning. Tusind tak for at hjælpe os med at have forbedret vores indsatser på Facebook.Venlig hilsen,Andreas Randløv
1
Jeg skulle have noget vin til en gave, og gik derfor i gang med at lede efter et sted hvor jeg kunne købe noget. Alle steder var enten for dyre, eller var der en eller anden mærkelig ting som eksempelvis gjoder at man skulle købe et vis antal får man fik lov til at købe, og hvis det ikke var det så var det fordi fragten var overdrevet dyr. Dette var altid det samme indtil jeg fandt Menuvin.dk, hvor service er i højsædet, fragt er super hurtig og billig. Under hele forløbet skrev jeg med en af medarbejder via SMS. Hvilket er superb.
1
Pakning af forsendelsen var ikke i orden. Og det er ikke kun vores vurdering, da fragtmanden ved levering gjorde os opmærksom på at vi burde inspicere vores vare snarest og han tog endda selv nogle billeder af forsendelsen. Inspektion af varen viste dog ingen skader, men det var vist mere held end forstand.
0
Hurtig levering, lækre varer og meget fin service. Handler gerne her igen.
1
God hjælp og kompensation.
1
Jeg fandt nogle vildt lækre tilbud på vinter overtøj og tøj så trods at butikker ellers er lukket her i januar så var det muligt at finde nogle gode januar tilbud sikkert hjemme i stuen så skidt pyt med vi er lukket ned når bare børnene stadig kan forkæles med lækkert molo kvalitet 😍
1
Du får det du bestiller, ringer i forvejen, kommer til tiden. Kort og godt/ Kim
1
God opsummering af pensum
1
Skuffende spareribs var mega seje, så er det øv at man har bestilt XL ben.Kentucy Chicken bestilt den store portion, da det normalt er 2 lækre krydderede kylling fileter, men ikke igår... Øv øv det var nærmere en kyllinge filet uden krydring, ja og så 3 små Chicken tenders.
0
Fantastisk super lækker 4-retters nytårsmenu. Veltilberedt og nemt at gå til. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller mad fra Bækkels. Godt nytår til de fremragende kokke 👍🥂🎊
1
Utroligt lækker nytårsmenu og nem, letforståelig instruktion. Supernem afhentning og betaling. Det kan klart anbefales!
1
Dårligt serviss
0
Vil aldrig anbefale dette firma. Svarer ikke på henvendelser. Sender pakkenummer som ikke findes. Trækker pengene uden at sende pakkenummer. Dette skal man selv bede om og så får man oplyst et pakkenummer som ikke kan trackes. ALDRIG køb herfra
0
Altid en fornøjelse
1
Vi bestilte en ny dør og betalte for den i starten af august, og blev lovet hurtig opsætning.Nu 4 måneder efter venter vi stadig på dør og opsætning. Vi har ringet MANGE gange til firmaet og er blevet lovet udbedring flere gange, men intet er sket.For nylig bad vi derfor om pengene igen, da vi ikke stoler på, at vi vil få vores vare leveret. Nu har vi ringet flere gange og rykket for at få vores penge retur, men intet er sket, hvorfor vi ikke kan anbefale PO Byggeservice, hvis du vil have lavet dine ting i hjemmet.Kommentar til P O Byggeservices kommentar til denne anmeldelse:Vi er uforstående overfor denne. Vi har været klar over at der var 4-5 ugers leveringstid på døren (vi er dog nu oppe på over 4 mdr), men ikke at vores forudbetaling skulle være faldet for sent ift. dette. Dette er vi aldrig blevet gjort opmærksom på. Vi modtog tilbud/regning d. 30/7 og betaler denne d. 7/8.Opfølgning:Dagen efter denne anmeldelse blev vi ringet op af Philip vedr. en tid for levering samt montering af døren. Vi vendte samme aften retur med et forslag til tidspunkt for udførelsen af arbejdet. Igen hørte vi ikke noget fra ham og da vi rykkede for svar modtog vi følgende mail d. 11/12 om aftenen:"Hej Anja.Kan se i allerede har givet jeres mening til kende på trustpilot, så foreslår at jeg levere døren hos jer og så står i selv for montering af denne. Kan stille den på jeres adresse evt imorgen.Ellers kan i fjerne anmeldelsen og så kan arbejdet påbegynde enten d 20-21 eller 22 dec."Vores svar hertil var følgende (sendt d. 12/12 om morgenen):"Hej Philip,Hvis det er de to muligheder vi har, så må du gerne levere døren til adressen i løbet af i dag, som du selv foreslår.MvhAnja"Døren skulle dermed være leveret til vores adresse i går, hvilket desværre ikke var tilfældet. VI afventer dermed stadig denne.
0
Jeg bestilte en cykel til min kone før efterårsferien - vel vidende, at den først ville blive sendt efter ferien.Vi modtog cyklen torsdag d. 24. oktober (da vi missede fragtmandens opkald første gang). Cyklen har nogle ridser, som ikke er transportskade - det ligner mest af alt en demo-model. Herudover var cyklen ikke samlet helt rigtigt, da frontladet pressede forskærmen skæv. Vi fik først tid til at kigge på det om søndagen, hvorefter vi kunne konstatere, at cyklen ikke var justeret ordentligt, så den takkede over og kørte elendigt.Dette skrev jeg en mail om til outletcykler samme dag (søndag), men nu (en uge efter) har jeg endnu ikke hørt fra dem... Jeg googlede selv justering af gearet, så nu kan cyklen da køre, men jeg havde nok forventet et svar, når jeg nu gør opmærksom på, at vi står med en cykel, som ikke kan tages i brug...Edit: Jeg har nu været i telefonisk kontakt med Outlet Cykler, som bekræftede, at cyklen var en demo-model, selvom det ikke fremgik af hjemmesiden. Firmaet beklager - og gør ellers ikke noget ved det. Så der er nok en grund til det, hvis man finder en cykel til en god pris hos dem!
0
Fantastisk brand, nem og hurtig bestilling, og produktet var ved mig dagen efter bestilling med et sødt lille håndskrevet kort i. Produktet er fantastisk nemt at bruge, og jeg kan klart anbefale Barberklingen!
1
Jeg har købt et Tag Heuer hos ChronoCollective og er super tilfreds med deres service, pris og ikke mindst uret.
1
Utilfreds med reklamation af børneur. Ur-rammen gik i stykker kun 1 uge gammel ved almindeligt brug af min datter på 7 år.De ville ikke sende ny ur-ramme uden beregning, kun tilbyde et afslag i prisen ved køb af ny ramme. Efter min mening - meget dårlig service :-(
0
Flypenge.dk lykkedes med at få en erstatning hjem til mig pga. en forsinket flyvning.
1
Bubble media er altid klar til at finde hurtige og gode løsninger for os som kunde. De er tilgængelige, hjælpsomme og lytter :-)
1
Jeg bestilte varer fra Crossoutfit.dk og modtog pakken dagen efter. Det er god service.
1
Har bestilt div. 32GI produkter, og det har fungeret perfekt med levering og bestilling.
1
Bestilte en ørering for over en uge siden, men har stadig ikke modtaget den, har forsøgt at få kontakt med kundeservice et par gange på mail men ikke fået noget svar tilbage.
0
Varen var fin og kom hurtigt men jeg kunne ikke få helt den vare, jeg havde bestilt. Jeg blev dog spurgt om jeg kunne acceptere en anden model og det kunne jeg godt, dog opdagede jeg efter levering, at erstatningsvaren var billigere end den oprindeligt bestilte og jeg har siden forsøgt flere gange at få differencen retur men der bliver ikke engang svaret på mine mails. Dette synes jeg ikke er i orden.
0
Meget fin hjemmeside, nem og overskuelig. Hurtig levering
1
- Hurtig fremsendelse af tilbud, OK- Kom til aftalt tid, OK- Udført som aftalt, OKKan på det varmeste anbefalede Brix Gulve
1
Utrolig ringe service.Bestilte 2 varer, men jeg fik kun den ene. De har hævet alle pengene. Jeg har skrevet til dem på mail og via chatbotten på hjemmesiden. INTET SVAR. Deres service er simpelthen utrolig dårlig. Jeg kan kun fraråde, at man handler hos Cherries.dk
0
Hvad i har lovet, har i til fulde overholdt.
1
Fantastisk uvurderlig hjælp, kunne ikke have klaret det alene 🤗🤗
1
Kan varmt anbefales! Altid god service, fair priser og en mekaniker, der holder hvad han lover!
1
Jeg har været i kontakt med sengbad.dk flere gange, da jeg ønskede at købe en bestemt vare, men var usikker på noget. Der er hele tiden blevet besvaret hurtigt, kortfattet og høfligt med mails. Samtidig fik jeg min vare ekstrem hurtigt. Desværre var den ikke noget for mig og jeg sendte den tilbage samme dag. Næste dag modtog jeg en mail, at den var kommet og jeg ville få penge tilbage igen. Det er da super god service. Jeg handler meget på nettet og synes generelt alle er til 4 stjerner. Men den her fortjener 5 stjerner.Tilføjelse: Pengene står allerede på min konto, samme dag. Flot!
1
blev ringet op da min bestilling indeholdt vare de ikke havde, men fik bare et andet produkt uden at skulle betale ekstra.. derudover kom varende dagen efter bestilling.. god service.. vil handle der igen.. det er sikkert :)
1
Jeg er yderst utilfreds med med ledelsen i Aarhus da lederen sender en ny hjemme hjemme hjæp hver gang uden at give besked hvem der kommer hun handler hen over hoved på folk.Ib Nielsen
0
Helt igennem top service
1
Rod i logistikken og forsendelse. Ordre placeret 16/1. Modtager track & trace info 19/1 og så sker der ikke mere i 13 dage, selv om I har en medarbejder på sagen. Får så på en besked d.1/2 om, at I har modtaget varerne retur og refunderet mig tilsvarende og at pengene vil komme retur om 3-5 dage. Varerne har aldrig været hos mig og hvordan kan I tage dem retur uden en returvare formular ? Ringer til kundeservice - de kan ikke hjælpe men siger, at jeg skal skrive på chatten. Det har jeg så gjort og beskeden er, at de heller ikke kan hjælpe. Jeg skal lave en ny ordre - det har jeg så gjort, men selvfølgelig var de varer, som jeg ønskede at købe ikke længere på lager.
0
Stor anbefaling herfra. Ravn hjemmesider forstod straks opgaven og fulgte den super godt til dørs. Forløbet foregik på en enkel og professionel måde, så selv sådan en som jeg uden forstand på web, følte mig tryg og rigtig godt behandlet. (og der var plads til at stille dumme spørgsmål)Vil på det varmeste anbefale Ravn hjemmesider.
1
Jeg har kun positivt at sige om Dynamik. De fik vores shop op at køre på rekordtid, og med den kompetente SEO konfigurering fik vi allerede vores første ordre den første dag vi gik i drift. Siden har vi modtaget en lind strøm af ordrer, og de mange spørgsmål vi har haft i opstartsfasen er blevet besvarede hurtigt og kompetent, og altid med et smil på læben.Jeg kan derfor kun give Kadir og hans team de varmeste anbefalinger fra vores side, og vi vil helt klart bruge Dynamik igen i takt med at vi udvider vores webshop.Kim Steffensen, kvalitetsmundbind.dk
1
Vi var meget tilfredse med både gris og grill. Og vi kunne ikke have undværet den store køletrailer til vin, vand, øl og champagne.Mvh Helle
1
Rigtig fin service hos mobilholder.dk. Især af Carina som hjalp mig igennem en længerer og kompliceret sag. Da jeg måtte sende mine varer til ombytning et par gange, hvilket de gjorde uden at der blev gjort et problem ud af det. Produktet virker også rigtig fint, efter vi fandt frem til det rigtige.
1
Firmaet burde skifte navn til fup og fusk a/s... Fake trust pilot anmeldelser fra Holland, Lithaun, England osv.Fusk med Corona refusion.I det hele taget bør man holde sig fra ejerne bag dette firma..
0
Rigtig fin og hurtig levering og super varer
1
Jeg sender en ordre til jer d.28/2,men får først ordrebekræftelsen efter 5 dage,efter at jeg har sendt(en rykker) en mail.Det burde gå hurtigere.Er ellers yderst tilfreds med varen.Venlig hilsenSusan Thorsen
0
Køb aldrig juletræ ved www. kunstigejuletraeer. dk1. De svarer ikke deres emails!! Kun første mail, og eneste i få at vide er "The tree is like on the photo. We never had this complain before. If you wish to return is up to you. Than please follow the link return shipping. " (mail fra Ina Keizer). Bemærk - at sende træet tilbage fra DK koster 80 euro (597 kr.).Vi har købt Kunstige Jule Træ med lys og varm LED - kan desværre ikke skrive link her, men søg efter "Kunstige Jule Traes med lys og varm LED - kunstige Jule Traeer Spitsbergen PE / PVC warm LED - blanding af pe og pvc materialer "Her er lidt info om træet som i kan læse på deres hjemmeside:•Premium kvalitet•PE materiale, blandet med PVC•Ligesom et rigtigt træ•Eksklusiv model: meget detaljerede•Fire bevis behandlet•Bred model•Brandhæmmende•hængslede konstruktion•Robust opbevaringsboks•Inkl. stål•Klar beskrivelse•Stærke grene•Stålunderlag•Med varme LED lyserOg kommentarer fra os :)2. Lys - vores hus ligner hospitals stue når vi tænder lys. Så det er bestemt ikke varm lys. Jeg har sent billeder af vores træ til butikken, men intet svar (eller vi fik svar på vores først mail (se ovenstående) - vi kan godt sende træet tilbage, men det vil koste "bundegård" - 597 kr., da den skal sendes til Holland). 3. Jeg vil sige at deres markedsføring er forkert, dvs. de sælger produktet A, men i få C.4. •"Premium kvalitet" - samme kvalitet kan i få i jysk for 200 kr.5. •"Ligesom et rigtigt træ" - laaaang fra!!6. •"Eksklusiv model: meget detaljerede" - i kan se metal og det er virkelig laaaaang afstand mellem grenene 7. "Juletræet leveres med stålbase og i en robust luksus opbevaringsboks, hvor det kunstige juletræ nemt kan gemmes efter ferien for det følgende år. " Træet blev sent i samme kasse (opbevaringsboks som den er pakket i. Dvs. kassen kan ikke genbruges efter transport skader. Dvs. en af de ting vi har betalt for at opbevarings kasse - men den skulle vi blot smide ud. Hvis kassen skal bruges som opbevarings kasse, så skal de pakke den ind. Andet - hvis den kan nemt udlægges ved transport, så vil jeg påstå at den er slet ikke robust. Kassen er blot almindelig karton kasse. 8. Og generelt træ i få er slet ikke den kvalitet i seer på billeder. Dvs. deres markedsføring både tekst og billeder er meeeeeget forkert. 9. Blot til info - hvis træet skal sendes tilbage - koster det 80 euro - 597 kr..MVH, Karolina
0
En hurtig måde at vurdere de forskellige lånetilbud på
1
1 stjerne for utrolig lækkert lys.- Ingen stjerne for utrolig rodet opsætning. - Ingen stjerne for at man skal bruge en iPhone for at opdatere ORB'en.- ingen stjerne for uforudsigeligheden af den medfølgende tænd/sluk-knap. - ingen stjerne for manglende vejledning på appen ved opdateringer. Nogle gange står den og arbejder, men man kan vente i en time. Opsætning mm. Det er en ommer. Alt i alt kunne det være et lækkert produkt. Men APP/opdatering/connection-delen stinker. Er spørgsmål. Hvordan skal jeg opdatere orben når jeg ikke har iPhone? Kommer der en mulighed for at bruge Android? Nu i har en app til Android? Det er ikke ligefrem fordi jeg har tænkt mig at købe en iPhone for at opdatere et produkt hvor software og firmware virkelig trænger til opdateringer.... Jeg vil ikke anbefale produktet pga manglende stabilitet og opdateringsmuligheder....
0
Nemt og hurtigt!
1
Hæver pengene men levere ikke varen
0
Super god service! Fik en god snak med Mathias fra MESEO og er blevet utroligt glad for resultatet af produktet.
1
Jeg har for nyligt købt en Mercedes E250 fra 2010 hos Auto-care A/S i Østbirk og det må nok antages at være en stor fejltagelse, da det viser sig at at bilen har utallige fejl og at Auto-Care A/S ikke har ombygget vognen korrekt fra da den har været Taxa.Det starter med at jeg da jeg dagen efter ser på bilen i fuld dagslys at den har en let bule i taget, og at der bag under mangler nogle afdækninger, ligesom at instruktions bog og service hæfte / oplysninger ikke er som aftalt i bilen. Jeg kontakter Auto-Care A/S for at klage over disse på e-mail ..... Der sker dog ikke rigtigt noget, i det jeg ikke får svar .... Lidt Underligt da jeg før købet fik svar indenfor kort tid, og det viser sig nu også næsten umuligt at få fat i Auto-Care A/S på deres telefon.Det lykkes dog efter 6-7 dage at få fat i dem og jeg får så at vide at der et tale om kosmetiske fejl, som de ikke står inde for, at de kun ydes garanti på mekaniske dele, og at de vil skaffe service hæfte / oplysninger til mig.Det går så flere dage igen uden jeg høre fra dem, og jeg rykker så efter de service hæfte / oplysninger og får at vide at de har bedt om dem hos Mercedes.Efter 2-3 uger får jeg så en pakke med posten med instruktions bog og nogle udskrifter fra div. service eftersyn på bilen, der mangler dog flere af dem og jeg kontakter igen Auto-Care A/S og beder om at få dem alle som aftalt ... Da jeg skal have Kasko forsikret bilen forlanger mit forsikringsselskab at bilen har en GPS overvågning, som jeg så vælger at lade Mercedes i Odense installere i vognen, og beder dem så samtidigt at se bilen let igennem for evt. fejl og mangler.Da jeg skal hente vognen kan de så oplyse mig at de ikke mener det er lavet særligt godt fra Taxa til personbil, og at det er tydeligt at man har valgt de billigste og dårligste løsninger, samt at der mangler afdækninger under bilen, ved støddæmpere og at bilen har været skadet i højre front side, som nu ikke passer helt i målene da det er lavet rimelig dårligt, og at koblingen snart ville skulle skiftet.Jeg kontakter igen Auto-Care A/S og rykker for de service oplysninger, samt forelægger et tilbud på at få ordnet de afdækninger som mangler, samt få en forklaring på hvorfor og hvordan vi får ordnet de ting der er galt med bilen.Jeg høre ikke noget fra Auto-Care A/S og det er stort set umuligt at få fat i dem, hvilket jeg nu har opgivet.Så jeg står nu med en dyr bil uden komplet service oplysninger, som har en del ting som ikke er i orden, men Auto-Care A/S ønsker ikke af foretage sig noget!
0
Spammer min mail brug ikke dette dyre lån firma PAS PÅ
0
Markedsfører at man kan spare 20% på en Saphe fotoalarm (395 kr. ekskl. moms); der er bare det problem at den tilbudte pris inkl. moms (495 kr.)svarer til den vejledende pris og den pris de fleste andre sælger den til - så man kan ikke regne med det de skriver når de sender tilbud ud.
0
Hejsa Jeg har i 2 måneder ikke kunne hæve de penge som jeg har hos dem Jeg har ringet og Email dem flere gange uden noget svar fra demSå det er meget dårlig behandling og service af deres nuværende kunderTage jer sammen Bedrekredit
0
selve jernrammen som er lavet i 25x25 mm firkant rør var til min store skræk ikke lavet i rustfri stål😣 så bundrammen var rådden og batterierne brasede igennem den tynde jernplade de stod på😧 Det er for galt at ældre mennesker skal udsættes for sådan en livsfare pga at disse Pegasus scootere er lavet i kinesisk bondejern som ruster💪😠👊 kan der overhovedet købes et ny karosseri til disse scootere??
0
Kan varmt anbefalede jagttegn.com til dem der ønsker jagttegn
1
Helt igennem forfærdelig oplevelse... Da vi skulle have lavet nyt badeværelse, gjorde brug af Byggeselskabet C.F. Hansen. De skulle blandt andet stå for at etablere et nyt gulv. De anbefalede selv at lave et flydespartel gulv som skulle epoxy bandles, et forslag vi takket ja til. Efter at have banket det eksisterende gulv op, og derved har haft mulighed for at støbe gulvet helt fra bunden, viste det sig at deres første gulv revnede på midten, en revne som vi påpegede inden epoxy behandlingen. Vi blev forsikret om, at revnen ville forsvinde når epoxyen kom på, hvilket den bestemt ikke gjorde... Byggeselskabet C.F Hansen kunne godt se, at den ikke var alt for god. Heldigvis havde vi ikke betalt endnu. De at lave gulvet om. 2. Gang var desværre ikke meget bedre, denne gang var faldet på gulvet ikke korrekt og vandet havnet alle andre steder end nede i afløbet. På dette tidspunktet er vores tålmodighed ved at slippe op. Max tilbyder os to muligheder. 1. De forlader projektet uden betaling. 2. Vi får et nedslag i prisen (betaler for alt, på nær gulvet), hvorefter de støber et Micro cement gulv oven på det fejlslående epoxy gulv. Vi vælger at tage imod deres tilbud og de forsøger for 3. gang at lave vores gulv. Her et halvt år efter, viser det sig at Micro cement gulvet er begyndt at boble op og slå revner. Vi kontakter derfor Byggeselskabet C.F. Hansen. Desværre bliver vi mødt med en fuldkommen absurd frækhed. Max påstår at vi "ikke har betalt for gulvet" og at han først vil have tid i sin ordre bog i april. Herefter siger han at ikke har flere kommentere til sagen. Vi står nu tilbage med endnu et fejlslående badeværelsesgulv, som Byggeselskabet C.F Hansen ikke ønsker at tage ansvaret for, selv om gulvet kun er et halvt år gammelt. Vi må ærligt indrømme at vi er en smule tomme for ord. Så hvis andre skulle blive forført med sætninger som: "I skal ikke vælge os hvis i vil have det billigste, i skal vælge os hvis i vil have det lavet ordenligt", så skal i blot vide at fagligheden og servicen, på ingen måde lever op til det som de bryster sig selv med.
0
Total ulækker personale som stod og pudsede næse uden at vaske hænder!!!Det var uhumsk og ulækkert
0
Hurtig levering, nem at samle og så sidder man super godt i den.
1
Super behagelige og dygtige folk. Skarpe priser.
1
DEN BEDSTE PERSONLIG TRÆNER EVER!Sidder her og har afsluttet mit forløb, og jeg kan virkelig ikke andet end at anbefale Doaa til enhver der virkelig ønsker at få drømmekroppen-og vægten! Hun er der for dig 24/7, og skulle du være i tvivl om noget, så spørger du bare hende. Er du lidt utilfreds med en lille ting, så er det også ændret! Altså så professionelt og man føler sig virkelig i trygge hænder mht hele forløbet ! 💪🏼 Det hele er perfekt sammensat, både kosten og træningsplanen - jeg elskede det virkelig. Så mit eneste råd til dig som går og har det skidt med vægten og kroppen er: TAG FAT I DOAA! Du vil takke dig selv og hende så meget i sidste ende. Alt i alt er hun virkelig den træner alle har brug for🤩
1
Jeg var oppe og kigge på en Volvo og efter en prøvetur sagde jeg til Autofans, at den ville jeg gerne købe.Han ville tage min gamle Toyota i bytte og skulle derfor køre forbi mig på vej hjem og vurdere den, så vi kunne finde prisen på Volvoen.Dagen efter skrev jeg og spurgte hvad han ville give for Toyotaen. Efter et par sms'er og et par mislykkede opkaldsforsøg fik jeg en sms fra Autofans, at han havde solgt Volvoen.Men han havde en anden bil jeg kunne købe. Det blev et "Nej tak". Jeg skal ikke købe bil af nogen man ikke kan lave en aftale med.
0
Købte en 3 fold ByKlipKlap madras. Til den billigste pris jeg har set. Havde et spørgsmål til den, efter jeg havde aflagt bestillingen. Skrev sent om aftenen, og den blev besvaret tidlig næste morgen, og madrassen afsendt samme dag. Rigtig god service , og handler der gerne igen :)
1
Klinikken Godthjælp annoncerer med behandlinger mod Vulvodyni.Har fået 10-12 behandlinger uden nogen som helst effekt.Selv lægerne ved ikke hvad de skal stille op med sygdommen.Kan derfor ikke anbefales.
0
Sikke en service, der leveres. Superhurtig levering.
1
Mega godt arbejde. 👌🏻
1
Fup og fidus! De sælger mobiltelefoner som ikke engang holder 2 uger! Når det så er sagt, så kan de heller ikke finde ud af at rette op på fejlen. De fralægger sig ansvaret og lader dig i stikken
0
Klasse kaffe butik meget høj service
1
Dette er ikke et boligsite, det er bare en samling af gamle links. Sitet linker nemlig bare til gamle annoncer på f.eks. DBA og Findbolig.Spild af tid. Spild af penge.
0
Bedste hjemmesko og meget behagelige her i vintertiden
1
Var der mulighed for at give 0 stjerner havde jeg gjort det.Jeg har prøvet at komme ind på Hoppes med nogle venner, hvor vi bliver fortalt, at der ikke var plads og vi på grund af vores tøj ikke kan komme ind.Jeg ser så lidt senere, at andre med lidt lysere hudfarve blive tilbudt bord osv. Jeg vil ikke anbefalde dette sted til nogen.
0
Har lige modtaget min første boks. Der er meget for pengene og gode opskrifter på projekter de fleste kan bruge.
1
Nye vinduer i spejderhytteNSF stod for at i købe og installere nye vinduer og døre i vores spejderhytte. Den opgave løste de godt
1
Kan kun Give de allerbedste anbefalinger.Fik monteret træk på min Mercedes, og drengene der har udført opgaven, har lavet et flot stykke arbejde.God korrespondance med Martin, der iøvrigt er en særdeles venlig og rar fyr. Der var noget research arbejde inden det rigtige træk blev fundet, og også her et professionelt arbejde der blev udført. Det er ikke sidste gang jeg har været hos au2vest, det er helt sikkert.
1
dårlig hjælp ingen hjælp skal bruge et lån til nyt fyr, da det gamle er stået af og kan ikke laves fordi der ikke længere findes reserve dele. svaret der fås er frys ihjel, der er ingen hjælp at få.
0
Svarer ikke på mail. Pudsning er ikke udført omhyggeligt nok.
0
3 ½ uge om at levere produktet (110900001252), på hjemmesiden stod til at kunne blive leveret på 2-3 dage. Når man ringer til support siger de, at de ikke kan hjælpe med ordrestatus pga. GDPR? Jeg arbejder med GDPR og det passer simpelthen ikke, at et firma ikke må oplyse ordrestatus til en kunde. Firmaet tilbyder support, men de kan ikke se hvor produktet er henne? Da deres lager er i Tyskland? Jeg fik kontakt med dem via deres "produkt hjælp" linje. Jeg køber ikke hos dem igen og kan på ingen måde anbefale dem. Produktet ankom i starten af sidste uge, og i dag har jeg modtaget en mail om at det er på vej... trist!
0
Da jeg modtog det garn jeg havde bestilt, manglede der 3 nøgler. Jeg ringede 2 gange og lagde besked på telefonsvareren. Dette gav ingen respons. Da jeg sendte en mail, svarede de kort tid efter, at de ville sende de 3 nøgler garn til mig. Nu 3 dage efter har jeg stadig ikke modtaget garnet. Skrev derfor til impaz. Fik et kort svar: de er sendt afsted. Jeg køber en del garn på nettet, og synes aldrig jeg har haft problemer med levering hos andre.Jeg handler ikke ved impaz igen.
0
Hurtig behandling af ordre! Og virkelig dejlig olie :-)
1
Har lige modtaget en månedspakke fra Den Stolte Slagter.Alt var flot udskåret og mærket med nr. På den vedlagte liste er der nu et godt overblik over, hvad man har i fryseren.Kvaliteten på deres kød er helt i top.Vi vender tilbage når fryseren er ved at være tom.
1
Jeg har talt med dem flere gange, samt på mail. De er altid fantastisk til at hjælpe.tusind tak, jeg er dybt taknemmelig.
1
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter. Derudover, vælger jan, som han hedder, at håndtere en frustreret kundes problem ved at grine og latterliggøre det, at man er frustreret over manglende information. Han vælger simpelthen at diskutere med mig i stedet for at vise forståelse, og kan så ikke forstå man bliver endnu mere frustreret?? Han vælger at smide røret på, igen uden nogen former på forsøg at løse problemet.Så uden tvivl, utrolig uprofessionel håndtering af en kundesag. 👎👎
0
Kan se der er mange tilfredse kunder her, men hvis der er et hak i et møbel i mit tilfælde en tillægsplade er der ingen hjælp at hente ja hakken er bag på bordet men hakken skal ikke være der, kunne jeg leve med det hvis jeg fik min reklamation JA det kunne jeg nok godt. Men ifølge jer gælder reklamationen ikke her why? Når jeg skriver til jer 10 minutter efter fragtmanden er kørt. Udover dårlig service så er min levering også blevet forsinket i 3 uger fair nok det kan man leve med, hvis min vare altså havde været intakt. Synes godt nok det er dårlig stil.
0
Uhøflig og arrogant Man bliver mødt uhøfligt og arrogant ... jeg kommer der aldrig igen
0
hurtig og sikker handel og levering. varerne super:) første gang jeg har handlet hos Pandasia.dk og er meget tilfreds.
1
Jeg har nu to gange købt sandwich hos Emmas i Herning.Der arbejder en kvinde, som de to gange jeg har været der, har fået det forkerte ben ud af sengen.Hun råber til folk og spreder generelt bare en dårlig stemning. Det kan ikke gå hurtigt nok med at vælge brød, pålæg, salater osv. Min oplevelse i dag var at en kunde kom ind og ville bestille 11 sandwich. Ekspedienten spørger vredt kunden, "om hun da ikke kunne have ringet i forvejen". Surt går hun i gang med at smøre brødene, og uden at kigge på kunden spørger hun hvad der skal i. Kunden siger nu bare at det skal være lidt forskelligt og hvidløgsdressing i dem alle. Det var en meget træls stemning, og det smittede af på resten af personalet.Sandwichen var ok, fik en med kalkun som egentlig ikke smagte af noget - men salaten i sandwichen var ok så ;-)
0
Hurtig respons hvilket jo altid er rart!
1
Vi har et tøsehyggecykelhold og ville gerne have vores helt eget design.Vi fandt Friktion gennem bekendte som havde brugt dem og var godt tilfredse.Efter en snak med om ønsker til design havde vi første oplæg allerede to dage senere. Der var nogle tilrettelser undervejs, men vi fik det flotteste design som ingen andre har.Kvaliteten af tøjet er rigtig god. Farver og facon fejler intet her 6 måneder senere.Vi handler der helt sikkert igen :-)- Stine Laursen
1
Verdens dårligste produkt håndteret af vendens dummeste personale.Hvis de ikke kan finde ud af en skid, skal de droppe hvad de laver og finde noget de kan i stedet.
0