text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
1. Lad være og handle med denne forhandler . Købte en bil til 340.000 hvor der stod i annoncen der var navigation i. Men finder så ud af der intet er i den. Og ejeren gør intet ved det selvom man kontakter ham og brokker sig. En fejl til omkring 20.000 kr. Blot en tastefejl ifølge ham. 2. Da jeg skulle hente bilen. Var den ikke klar med de aftalte ting der skulle laves på den. Nye dæk og nyt makeup spejl. Så der kostede en ekstra tur til forhandleren igen. 3. 1,5 måned efter jeg har handlet med dem. Er min tidligere bil ikke blevet afmeldt som de tog i bytte. selvom jeg har henvendt mig til ejeren. 4. Spar jer besværet og find en anden forhandler og handle med.
0
Meget lang leverings tid og når varende endelig kommer var noget af det ikke hvad jeg bestildte. Da de ikke er til at få fat på telefonisk sendte jeg flere mails fik kun svar på en af dem :( og har ikke fået svar på den sidste hvor jeg gør dem opmærksom på at jeg ikke havde modtaget de rigtige vare. Der ønsker jeg ikke at handle mere.Mvh Vibeke S Larsen
0
Super nem at bestille, og de var hurtige til lave det:)
1
Hurtigt, nemt og effektivt
1
Fik en designerbluse til en bedre pris end andre lignede shops Hurtig fragt som lovet!:)
1
Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp fra Fundraisinghow til to udlandsophold nu, et på min kandidat på et år i USA og Canada, og nu til en Ph.D. i Canada. Af første omgang fik jeg en legat liste for 1200 kr som resulterede i 14 modtagne legater til mine studieophold i udlandet, under min kandidat, med en bevillingssum på 130.000 kr. Min liste var præcist skræddersyet til kun de fonde min uddannelse passede til. Til min Ph.D. startede jeg d. 5. maj 2019 med at søge legater med tæt sparring med Søren fra virksomheden. Han har hjulpet, og vil fremover hjælpe mig med, at finde støtte til mit 4 år lange studie. Allerede 2 mdr. og 17 dage efter jeg investerede 2500 kr i rådgivning modtog jeg et legat på 38.000 kr. Efter et år har jeg med hjælp fra Søren modtaget 190,600 kr. med rekordbevillingssummer fra de mest kompetitive danske fonde. Søren har en imponerende og dybdegående indsigt i hvad danske fonde uddeler til og hvordan man skriver de mest kvalificerede ansøgninger for at sikre at man rammer plet på fondenes fundatser. Jeg håber andre vil bruge virksomhedens rådgivning.
1
Perfekt shop, betaling, levering - alt bare tip top og handler der gerne igen..
1
Dårlig service vedr. retur. Så med mindre du er 100% sikker på du ikke behøver at returnere, vejleder dig til at shoppe et andet sted.
0
Meget professionelle bedemænd ,behagelige og yderst hjælpsomme ,god til at svare på de spørgsmål som opstår når man har mistet en man holder afog god hjælp til alt det praktiske ved bisættelsen/begravelsen
1
Hurtigt og nemt
1
Der var ikke særlig rent, og man sad dårligt i stolen til en fodbehandling. Plastic filen knækkede undervejs, og tror helt sikkert den havde været brugt på andre også. Det var ikke det jeg havde forventet!
0
Ja jeg kan se, jeg ikke er den eneste der er blevet trukket 89kr hver måned. Havde egentligt kun godt at sige om siden, da varern ikke fejler noget. Men at man decideret ikke gør sine kunder opmærksomme på at du skal betale abonnement på 89kr hver måned er næsten tyveri ved højlys dag. LAD VÆR med at handle der, ikke andet end fuskere. OG så kan jeg ikke engang afmelde abonnement. Vi holder os til Damphuen, så er ved man service er i top og de ikke snyder.
0
Jeg fik fjernet en visdomstand i undermunden og det er det værste, jeg nogensinde har prøvet. Ejeren af Hvidovre Tandklinik, Ammar, (hvor jeg fik fjernet min visdomstand), gav mig en rigtig dårlig behandling og var på ingen måde pædagogisk, da jeg gav udtryk for, at det gjorde meget ondt, på trods af bedøvelsen. Jeg blev ovenikøbet bedøvet 3-4 gange under behandlingen, da det i alt tog ham omkring halvanden time at fjerne tanden. Halvanden time er ikke engang normalt for en nyuddannet tandlæge.Jeg måtte tage på Herlev Akutmodtagelse dagen efter operationen pga. kraftige smerter. Derefter fik jeg lagt et smertestillende net i såret, da ingen form for smertestillende virkede på de smerter, jeg havde.Jeg skal ALDRIG nogensinde have lavet noget hos Hvidovre Tandklinik igen.
0
Jeg har været medlem i mange år af eovendo og det har førhen fungeret fint. Jeg har nu skiftet bank til en bank der ikke samarbejder med eovendo - således at jeg kun kan få cashback vis paypal eller gavekort. Dette har jeg ikke været opmærksom på, hvilket betyder at de sidste 400 kr. jeg skulle have haft udbetalt er fejlet - men pengene er ikke returneret til min konto således at jeg kan vælge en anden løsning for udbetaling. Eovendo svarer ikke pr. email, og de har ikke noget telefonnummer man kan ringe til. Er meget skuffet over at have mistet de penge, og intet svar får. De penge betyder meget i mit budget.Opdateret kl 08.51 - jeg er egentlig ligeglad med jeres svar. Og har også sendt jer mail idag. Har ikke modtaget mine penge, og det drejer sig om 641 kr. Når de lander på min eovendo konto ser jeg sagen som afsluttet ikke før- så i kan bare sørge for dette sker. Behøver intet mail svar.
0
købte 2 stk osram pære den 31 og vi har nu den 11 og stadig ikke modtaget i nu men der står også på hjemmesiden mellem 10 og 12 dages levering jeg ved ikke vilket selskab de bruger til transport men Ingen transport selskaber i danmark bruger mellem 10 dage og 12 dage levrings tid vilket så kun kan føre tilbage på firmaret der har sendt det der ikke sender dem eller fordi varen er i rest order eller ikke har dem dog skulle de komme den 12.8 mandag ud over dette er der enlig ikke noget at klage over hurtig handel hurtig træk fra kontoen dog minus 3 stjerner for levering og kunde service
0
Efter at have bestilt min varer sendte jeg en mail med et spørgsmål til min ordre. Efterfølgende forsøgte jeg i 2 dage at ringe til kundeservice men fik hver gang bare en voicemail. Da jeg hverken fik svar på min mail, eller min opringninger sendte jeg en mail med annullering af ordren. Endnu engang ingen svar, men har ikke modtaget min ordre, så går ud fra at de har modtaget min besked.
0
Det er altid hyggeligt at få leveringer fra Nailmania, altid hurtig levering og pænt pakket ind. Jeg køber alle mine produkter hos Nailmaina, elsker deres fiber force geler. De nemme at styre og af giver ikke varme på kundens negle når de er i UV lampen. Kunden service er altid venlige og hjælpsome, samtidig er deres fb lives fantastiske :-)
1
Det var en hurtig og god service. Og en god skræm jeg endte med at få. Kunne ikke blive bedre:)
1
En gennemført forfærdigelig oplevelse, hvor sælgeren lover et og kontrakten siger noget andet. De går efter de små enkeltmandsvirksomheder, som ikke læser det med småt, men hører efter der som bliver sagt med stort af sælgeren, og dermed kommer i klemme med en hvad jeg mener efter aftaleloven er en åbenlys urimelighed.Kan kun opfordre til, at man holder sig langt væk fra firmaet, som der forøvrigt også skrives en del dårligt om på diverse medier.
0
Jeg returnerede mine vipper. Sendte samme dag som modtaget da de var lidt for overdimensioneret til min smag. Jeg har dog ikke fået pengene retur og har kontaktet kundeservice via mail flere gange, uden svar.
0
Tlf er ikke blevet lavet, og skaber de samme problemer som før. Så nu skal den sendes ind igen. Trods de siger den er gennemgået og testet.
0
Efter at have købt nogle LED spots til en fornuftig pris, glædede jeg mig til at prøve dem. Da jeg modtog dem, kom de i en anonym hvid enkeltstyks pakning (tænk Kina), men ok, det er jo heller ikke den jeg skal bruge.Jeg pakker en ud, og tilslutter den. den har et rimeligt dårligt lys og jeg synes nu heller ikke der er den mængde lys jeg forventede (burde være 500lm).Jeg er i den heldige situation, at jeg kan måle den på mit arbejde i en kalibreret lysmåling, hvor jeg foretager en måling af lyskvalitet og lys output.Resultatet er desværre som forventet :(Lysoutput blev målt til 193lm (skulle være 500lm)Lyskvaliteten (CRI) blev målt til 60 (ikke oplyst, så måske forventet!)Inputeffekten (målt på LED'en) blev målt til 3W (skulle være 5W)Jeg var mildest talt skuffet, og kontaktede LED-Manden.dk for at høre hvordan jeg kunne returnere.Der går nu to dage, før jeg får svar, og må selv rykke for det.Ok, LED-manden sender mig en returseddel, som jeg smider på pakken og afleverer i nærmeste GLS pakkeshop. Der går nu ca. 10 dage uden nyt, jeg tykker for svar et par gange via email. prøver at ringe, men uden held!! Jeg checker status på pakken ved GLS. Jeg kan se den har ligget til udlevering i en uge!Jeg checker netbank for at se om jeg har fået pengene retur. Til min overraskelse, er de gået ind :) men uden kreditnota eller anden form for kontakt fra LED-manden?!?Kort sagt. Kundeservice er ikke eksisterende og de data, der bliver lovet bliver ikke overholdt.
0
Har købt en automower i Næstved afdelingen med installation. Desværre er der fejl i installationen og det skal rettes. Jeg har nu haft min maskine i 3 uger. Den har kørt i 3 dage og holdt stille i resten af dagene da jeg stadig venter på en teknikker. De returnerer ikke telefon opkald og ingen ved hvem man skal tale med når man endelig kommer igennem på telefonen. Fatter ikke man kan drive virksomhed på den måde.
0
Jeg køber en vare og betaler det man oplyser, sådan er det bare, ikke ?Hvorfor skal jeg pludselig betale 130 % mere for den vare ?Men det sker åbenbart hos ABCexpress.dk Den levering jeg havde bedt om fra Netprishavde en fast pris, men der blev pludselig trukke meget merefra min konte.At tale med ABCexpress.dk er omsonst, for det er det det koster bliver der sagt.Aldrig mere vil jeg bruge dem, og alle jeg kender der skulle have brug for et lignende firma vil jeg stærkt advare mod dem.
0
Ellers tak nej tak
0
På 1. semester havde jeg en rigtig god oplevelse med Aspiri. Deres kursus gav mig ro i maven inden min første eksamen nogensinde, og det er jeg rigtig glad for.På 2. semester var oplevelsen dog blandet. Der var lige kommet Corona, så kurset blev online, og pga. for få tilmeldte blev begge mine kurser aflyst. Dette skete relativt tæt på eksamen, efter at jeg allerede havde planlagt og prioriteret tid til forskellige fag med forventninger om, at jeg ville modtage kurserne.Men fair nok, tænkte jeg. Det var Corona. Ukendt farvand. På 3. semester bliver mine kurser så igen aflyst blot få uger før eksamensperioden - denne gang uden dybere forklaring end, at læreren ikke kunne undervise.Igen oplever jeg, at jeg havde prioriteret tid og planlagt eksamensperiode med forventning om et kursus, og så ændrer Aspiri det pludselig i sidste øjeblik. Det skuffer mig.At det sker 1 gang er en ærlig fejl. At det sker 2 gange er et mønster.Så lad det her være en advarsel: I kan IKKE regne med Aspiri's kurser. Køb dem hvis i gerne vil have mulighed for at deltage, men vær klar over risiko for aflysning i sidste øjeblik.Aspiri får 2 stjerner for mig - når deres kurser rent faktisk afholdes, så er de nemlig gode, og det fortjener de trods alt en ekstra stjerne for.
0
09/01-2021Vi har her til aften bestilt take-away hos flammen i Kolding (Haderslevvej). Efter 10 minutters køretur kom vi hjem for at spise maden, som viste sig at være kold. Både kød, flødekartofler og sovs var kold, og ærlig talt en tam fornøjelse. Til 500 kroner forventer jeg egentlig, at maden er varm.
0
Har forsøgt, at benytte de videoer der er og min ven har lært. Måden med, at komme glad ind af døren er super god. Men bogen er mangelfuld og der er intet at lære. Men spændende at læse om hans liv
0
Aldrig oplevet værre service - 0 stjerner hvis det var muligt. Brændte mig endda af 5 min før jeg skulle bruge bilen til en flytning (hvor hele flytteholdet bare stod og ventede)....kontoret var ikke engang åbent kl 9 selv åbningstiden starter kl 8.Bilen var booket 12 dage forinden!Ejeren burde ikke drive forretning- og vil aldrig anbefale DytDyt til nogen!Heldigvis kunne LejEtLig redde mig fra min desperate situation!
0
Lad være med at lægge jeres annoncekroner hos eniro.dk/krak.dk som ejer dethitter.dk - du risikerer at blive tilsvinet for dine egne penge!Man kan anonymt oprette ratings som intet hold har i virkeligheden - faktisk får man indtryk af at de ligefrem spekulerer i de mest dårlige bedømmelser, så de måske kan få penge ud af de berørte firmaer, som intet kan stille op. Det er helt utroligt, at det er tilladt at lave en sådan "gabestok" forretning.
0
Vi er med Lundhilds hjælp i gang med et spændende projekt, som vi synes bliver rigtig godt og vi er yderst tilfredse med Lundhilds kreative såvel som praktiske rådgivning og gennemførelse.Steen og hans kompetente team har på alle måder levet op til vores forventninger!
1
Dejlig service
1
Jeg skrev den 9. maj 2019 en anmeldelse og blev efterfølgende kontaktet af Danhaus og vi fik en god snak og blev lovet snarlig udbedring. Siden har ansvaret skiftet bord 3-4 gange - der er ingen, der tager ansvar og vi står nu - snart to år efter første anmeldelse uden at der er sket noget som helst. Vi har nu boet i huset over tre år og mangler stadig at få lavet flere ting - desuden er der opdaget en ny fejl, som de slet ikke vil undersøge, så det er med andre ord status quo.Gad vide, hvem vi bliver kontaktet af næste gang... Gerne én, der kan få ting til at ske og ikke blot love alt og så sker der fortsat intet...
0
Jeg har lavet jeg en bestilling, hvorefter jeg intet har hørt fra dem, jeg skrev så en mail og spurgte om de havde fået min bestilling og hvornår de leverer, da det undrer mig at der nu var lang leveringstid, hvilket de ikke svarer på (!?) Så har jeg sendt en rykker til den mailadresse de opgiver som kontaktmail i handelsbetingelser (kontakt@bypuffy) og den bouncede, fordi den ikke eksisterer, og så videresendte jeg den mail til dem på den anden mailadresse. Jeg har stadig intet hørt fra dem, de har overhovedet ikke taget sig tid til at svare på nogle af mine henvendelser, og jeg har stadig ikke modtaget min pakke. Kan "man" klage over deres kundeservice, når der ikke er nogen! Jeg tænker om der er lukket?! :-(
0
Jeg købte Johnson Johnson tandtråd og det er ikke den rigtige. Tråden var halv så tynd som den ægte vare - jeg smed den ud.Billig efterligning.
0
Jeg var skeptisk inden jeg valgte Js media Management, men det har båret frugt. Efter JS Media Management overtog vores markedsføring, så har jeg meget bedre kunne fokusere på mit eget arbejde med ro i maven. Den service man får er uden sammenligning en af de bedste jeg har oplevet.
1
Service var jeg på ingen måde tilfredsstillende. Jeg havde bestilt en tid en lille uge i forvejen og så var den glemt og blevet skrevet i deres kalender, så fik jeg af vide jeg kunne komme ind 10-15 min efter min ellers bestilte tid, men sad og ventede 20 min efter de 10-15 min. Så sad i en lille time inden ved dem i alt, inden jeg gik, da der blev ved med at komme kunder ind som blev taget.
0
Jeg elsker det!!! Det dufter godt, det er let at påføre og jeg er bare fan af at det faktisk virker. Det hjælper med at opnå farve som de lover 😊 jeg bliver ved med at købe det😊
1
Da min faders Citroen skulle repareres skrev jeg til Aunetto. De er jo trods alt specialister på netop dette mærke og Peugeot.Aftalen var at de ville gennemgå bilen og lave et tilbud inden reparation."Med hensyn til pris er jeg nødt til at se bilen først , men vi skal nok kontakte dig inden reparation med en pris."Da bilen var gennemgået lavede de et tilbud. Tilbuddet startede med at koste kr. 1.700,- inkl. udskiftning af en forlygtepære og afmontering af et stik.Da jeg undrede mig over at tilbuddet kostede penge reduceres Aunetto beløbet til kr. 1.325,-Ved et autoriseret Citroen værksted syntes de at det er finurligt at tage et så høj beløb for at lave et tilbud og de udførte opgaver koster få hundrede kroner. Er blevet anbefalet at gå til Ankenævnet for biler.Nogle af de afgivne tilbud er følgende:Grunden til at bilen sænker sig i bag når den holder stille er, at den højre affjedrings cylinder i højre bag er utæt internt i mellem fremløb og returløb, så den kan ikke holde trykket oppe uden at hydraulik pumpen køre. Det er ikke farligt at køre med lige nu, men på et tispunkt vil pumpen skulle køre uafbrudt under kørsel i bilen for at opretholde trykket og så vil hydraulikpumpen til sidst brænde af. Udskiftning af denne vil koste ca 3066 ,- inkl. momsA/C service med trykprøvning og genopfyldning af anlægget vil koste 1718,- inkl. moms (anlægget er lige pt. Helt tomt for væske og kan være utæt, så yderlig reparation er påkrævet)Opgaverne blev udført på et autoriseret Citroen værksted for kr. 2.300,- og tilbuddet inden reparation var gratis, så Aunetto var en meget dårlig oplevelse og vil kraftig fraråde at gøre brug af dem -desværre.En god kammerat der er advokat tilrådede mig at tale med firmaet omkring det "dyre" tilbud, men det blev kun til en sludder for en sladder skønt man havde rigelig mulighed for at rette op på fejlen.Husk et tilbud ved Aunetto betaler sig ikke!!!!
0
Bestilte en brillepakke med 3 læsebriller i. Kvaliteten og prisen hænger ofte sammen, hvilket det også gør i dette tilfælde, men i forhold til mine forventninger var brillerne væsentlig bedre kvalitet end jeg havde håbet! Super tilfreds kunde her og vil helt klart anbefale folk at handle hos BrilleBiksen! Hurtig levering og hurtig respons på spørgsmål! (Y)
1
Vi var en del gutter der tog afsted med écart ski tours... Den tur var ikke andet end besværligt. Alt som der skulle foretages gennem dem var enten forsinket og skete med virkelig dårlig service!! Medarbejderne er ligeglade, og da vi ringede og klagede at deres guider stod og spillede bold og skabte sig ved vores afrejse, lagde de bare på.Fuldstændig forfærdelig oplevelse med écart. Jeg håber for jeres alles skyld af i finder et andet alternativ selvom det er lidt dyrere.Skulle ikke undre mig hvis écart lukker ned og starter op i et nyt navn så de kan begynde deres rædsomme måde at drive en virksomhed på igen. Har ingen respekt for dem!
0
Jeg startede egentlig ud med, at være tilfreds med en meget sød og imødekommende tandlæge (med anden etnisk baggrund) som desværre stoppede.Men det er så også det eneste positive, nu har jeg brugt 1200 kr på at få fjernet en vidsdomstand som tog et kort øjeblik og jeg var blevet forberedt på et ca beløb på 700kr hvis "jobbet" var lige til, hvilket tandlægen selv sagde det var.... Så jeg føler mig snydt!Ydermere synes jeg, at denne tandlæge har været meget arogant og ikke særlig imødekommende, som den tidligere ansatte jeg nævnte i starten!Jeg er nu flyttet og leder efter ny tandlæge. Synes jeg er blevet en anelse mere tandlægeskræk!
0
Hurtig og fin ekspedition
1
Det hele startede rigtig fint. Jeg fik kontakt til NordicSuit, der var super venlige. De guidede mig til deres tilbud i forbindelse med mit bryllup til august. Og fik mig til at købe et gavekort og dermed spare 500kr. Det var tilbage i august 2017. Nu med små 3 måneder til brylluppet har jeg så forsøgt via to forskellige mails, Facebook Og telefon at få fat i dem. Alt sammen uden held, selvom jeg kan se via Facebook, at de har læst mine beskeder. Jeg begynder efterfølgende at blive en smule nervøs og tjekker igen på Trustpilot. Ligesom jeg gjorde inden jeg valgte dem. Efterfølgende kan jeg se, at rigtig mange har dårlige erfaringer de seneste 6 måneder med dem. De svarer ikke tilbage på folk. Og en har sågar fået et ALT for lille sæt, som de ikke vil gøre noget ved. Til trods for, at der er 3 måneder til mit bryllup, så tør jeg simpelthen ikke satse med dem her. Så det er blevet til noget politisk og banken med inde over. Det skal siges at det telefonnummer, som de har på deres side, dét virker ikke. Jeg vil aldrig i livet anbefale NordicSuit til nogen. Det der skulle blive en perfekt dag, starter lidt som en mareridt. I et i forvejen presset budget for os. Øv. Men håber banken/politiet kan hjælpe til. Og at sådanne mennesker stoppes inden de ødelægger det for flere!!
0
Ja, man køber et bevis hos mydeal på en vare hos DWCO Consulting AB, Stora Sødergatan 42, Lund 23333 og sjovt nok kan man kun skrive mails som man ikke får svar på og intet telefonnummer man kan ringe på. Jeg er forbandet træt af disse nethandler og vil fraråde alle at handle sådan. De kan sgu godt trække pengene fra en men man får bare ikke varen. Jeg er ved at sprænge så gal er jeg. Fuskere - også Mydeal når man ikke hører en skid fra jer andet end at man skal skrive en mail. I er nogle fjolser for i burde sikre jer at købsbeviserne er sikre for os. Jeg er sindssygt tosset. NUL stjerner til fjolserne. Hilsen Evy Bjørnholt
0
Vi har brugt B. L. Christensen tre gange nu, første og anden gang til udskiftning af vandhaner og blandingsbatteri samt påsætning af waterblock og tredie gang til udskiftning af toilet. Begge gange har vi været fuldt tilfredse med oplevelsen, han er professionel og reel omkring prisen og evt. fordele og ulemper ved forskellige produkter.Herudover har han også hjulpet os til at forstå, at den person, der i sin tid har bygget om, har lavet en masse fiksfakserier, som dog kunne udredes ved f.eks. et anderledes blandingsbatteri i stedet for et fuld renovation af badeværelset. Kan varmt anbefale firmaet. Effektivt og flot arbejde.
1
Bestilte noget epoxy, der var defekt. Nogle hvide klatter i bunden, og sendte en mail ind uden svar efter at have ringet, men tror jeg får svar på et tidspunkt, da de virker rimelige pålidelige med andre ting :)
0
Bilsalg har på ingen måde forstået hvad kundeservice er, vil råde alle til at la vær at handle der...Vi har været ude for flere dårlige oplevelser med dem.
0
Holder aftaler 100% og resultat til ug, dog en lille skønhedsplet, der manglede ventiler i korrekt størrelse, derfor fire stjerner.
1
Virkelig god service. Jeg har modtaget min jakke og er super glad for den, kvalitet er de ikke gået ned på, 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1
Hvis man læser BedreKredits seneste regnskab fra 2/9-20 står der følgende:"Som følge af en ny lovgivning om forbrugslån med ikrafttræden den 2. juli 2020 har selskabetforsøgt at foretage en rettidig omstilling af produktporteføljen, men har efterfølgende konstateret, at det nødvendige salg til det nye kundesegment ikke var tilstede. Ledelsen arbejder på at indgå aftaler med selskabets kreditorer og långivere om afvikling heraf, således at selskabet herefter har reetableret kapitalen"Det vil med andre ord sige at firmaet ophører. I mailen som alle har fået, henviser firmaet selv til pkt. 3.2 i kreditaftalen, hvor der står at der er 3 mdrs. opsigelse. Dvs. at de ikke bare kan opsige per dags dato som de skriver.Helt igennem forfærdelig og amatøragtig kommunikation fra BedreKredit.
0
Det her koncept holder virkelig. Fed indpakning, god opskrift og udstyr iorden.God value for money. Handler helt sikkert her igen.
1
Jeg blev nødt til at sende pakken tilbage! Vil i ikke snart sætte pengene tilbage på min konto det drejer sig om over 500kr!! Mvh Marlene Møystad MobilePay nummer: 26203577. Er ked af den dårlige anmeldelse.
0
God service! Til tiden og pisse billigt!
1
Jeg har nu ventet en måned på min ordre, og har stadig ikke modtaget den... super dårlig levering! Samt dårlige kontaktmuligheder, da det bare er et auto-svar de sender, når man skriver til dem....
0
Varen kom hurtigt. Men var af så elendig kvalitet at stoffet revnede da jeg prøvede kostumet. Jeg har gjort ALT for at kontakte sælger. Både email, ringet flere gange og lagt beskeder på svarer og sendt SMS. INTET har jeg hørt fra sælger. Jeg køber aldrig fra dette firma, eller fra de andre firmaer de også har.
0
elendig service ,mad og drikkevarer .kan ikke anbefales..........
0
Har ingen varer fået, har ikke fået svar på mine over 10 emails. Jeg har "heldigvis" betalt med paypal, og håber at få mine penge retur den vej. Firmaet har indtil d. 24 december at svare, og de har endnu ikke givet lyd fra sig, heller ikke via paypals kontakt til dem. Deres hjemmeside er nede og har været det noget tid nu. De er nok gået konkurs og derfor får vi ikke vores varer. Jeg har også kontaktet den internationale del af firmaet, de kender ikke noget til dem, og kan ikke se min ordre. Så de kan ikke hjælpe, hvilket er meget underligt, da man skulle tro de ikke var interesseret i svindlere. Ærgerlig oplevelse.
0
Fupfirma. Betalte for en tagrensning i marts, og her et halvt år senere, er taget stadig ikke blevet renset. Har tidligere ringet og rykket uden resultat.
0
Det må have været den hurtigste levering nogensinde (jeg bestilte mine varer i gar eftermiddag og de er fremme i dag, med Postnord vel at mærke).Og så var der en lille gave med i pakken, selvom bestillingen selv var meget beskeden.Det synes jeg er megaflot service, tusind tak for det og på gensyn :)
1
Havde først fået en rabatkode der ikke virkede, derefter var de flere uger om at sende ordren afsted, og glemte at sende mig en mail om, at ordren var afsendt. Til sidst havde de sendt pakken til det lokale postkontor, på trods af at jeg havde valgt at få den leveret til døren. Jeg fik et meget stort indtryk af, at de ikke rigtig havde styr på noget.
0
Rigtig god service og hurtig levering!
1
Har tidligere brugt andre services, bl.a. photobox, til at lave fotobøger med, men valgte denne gang fotobog.nu, da de reklamerede for hurtig levering. Bestiller fotobogen søndag aften, modtager den tirsdag til middag. Til min ærgelse er der skåret ca. to centimeter af hver side til hæftningen af bogen, hvilket jeg ikke var opmærksom på til trods for, at det (er jeg blevet gjort opmærksom på efterfølgende) er oplyst på deres hjemmeside. Jeg ringede ind til fotobog.nu, hvor en medarbejder, Lars, var så hjælpsom at tilbyde at sende en ny fotobog, hvor det blev tilrettet til trods for, at fejlen ikke var deres ansvar. Allerede idag, torsdag, har jeg nu modtaget den nye og tilrettede fotobog. Derfor: En 6. stjerne for ekstraordinær service. Med den billige pris var jeg desuden overrasket over den gode kvalitet af billederne, og den online service til at designe fotobogen var let anvendelig. Jeg vælger klart Fotobog.nu til mit næste køb. :-)
1
Fremragende bistand og hjælp. Seriøst, trygt, helt problemfrit, gode råd, holder hvad der loves, altid kontaktbar og melder raskt tilbage. Min varmeste anbefaling af Bilkonsulenten / Jan som den helt rigtige “hjælper” til at få en bil hjem til DK Helge Hansen / kan kontaktes på 30256294, hvis behov for uddybning
1
Købte en ion halskæde til min hund som skulle hjælpe på gigt og smerter, som et supplement til dyrlæge behandlingen.Varerne kom utrolig hurtigt og den passede perfekt. Min hund går bedre på benet nu og virker generelt meget mere afbalanceret.Tak for en super handel!
1
De kom, de så, og de løste problemet. Godt tilfreds.
1
GLS afleverede faktisk på adressen. Så denne gang hverken forkert adresse eller lille gul seddel smidt uden at ringe på først. Kun 4 stjerner, fordi jeg altid bli'r nervøs, når GLs' chauffør herude er involveret.
1
Vi havde bestilt dels vegansk og traditionel julefrokost - Simpelthen bare dejlig mad - Alle var tilfredse. Ingen slinger med leveringen, kom som aftalt Glædelig jul!
1
Irresterende
0
Jeg har kun godt at sige! Første kasse var super med alt muligt forskelligt, så vi kunne prøve af og se hvad baby egentlig kan lide - så ønsker de en tilbagemelding så de kan gøre oplevelsen endnu bedre og det er bare perfekt! Jeg har fx en baby der ikke er så vild med pulvergrød så det er alletiders at der lissom kan tages højde for det. Alt kontakt jeg har haft med minimad kundeservice m.m. har været fantastisk! Jeg har anbefalet til mange 🙏😊
1
Loggede på chatten for at få hjælp. Super hurtigt og kompetent vejledning også i ydertimerne. Bestilte, modtog og alt i den fineste orden. Meget tilfreds herfra.
1
Fantastisk service. Rare smil, hos chef og ansat.Fik fortalt et andet sted at laderstik på min Iphone HELT sikkert skulle skiftes. MobilReparationer rensede det på 15 sekunder. Det var problemet.Ingen snydt - og en god mobiloplevelse.Christopher
1
Jeg bestilte først for ca 3000,- af deres produkter, efter 3-4 uger kom en mangelfuld levering. Jeg skrev frem og tilbage før jeg fik min restordre. Jeg tænkte...jeg melder mig ind i vip-klubben for så kan man da regne med at tingene kommer!!!! Jeg bestilte startpakken 1 juni, som så kunne leveres 12 juni. 18 juni betaler jeg, selv om jeg ikke har modtaget pakken. 24 juni spørger jeg hvor pakken bliver af. 4 juli får jeg besked om at de ikke vil sende flere pakker da jeg ikke har betalt, og 15 juli modtager jeg startpakken. De havde åbenbart også sendt den næste pakke, som jeg i dag d. 26/7 endnu ikke har modtaget. Og jeg havde ikke betalt for nogle af pakkerne. Jeg sendte selvfølgelig betalingsoplysningerne på startpakken og gjorde opmærksom på at jeg selvfølgelig vill betale nården næste pakke kom.Herefter bad de mig om at kontakte Gothia finans. Til det svarede jeg at det kunne de selv gøre, da det er dansmoke der ikke opfylder deres leveringsbetingelser og derfor selv må ordne op. Tror I jeg har fået svar ????? Nej.Lad mig gætte. Nu kommer der en mail fra kundeservice om at de er kede af den negative oplevelse jeg har haft med dansmoke. Glem det og brug hellere tiden på at leve op til jeres leveringbetingelser. Det er simpelthen pinligt ringe.... og Dansmoke bør omgående fjerne reklamen på hjemmesiden der siger "hurtig levering på få dage"!!! Hvis det ikke er viledende, så ved jeg ikke hvad der er !Hvis læseren vil i kontakt med dansmoke, så skriv en ny mail til dem hver gang du vil noget. Hvis du svarer på en tråd, så får man ingen respons.
0
Har prøvet at E-maile ind til dem, for at høre om 2 par sko er kommet på lager igen, men de har ikke svaret endnu.... Ville nu ellers gerne købe de 2 par sko, fordi synes det folk skriver om deres køb har været godt! Men de kunne godt blive langt bedre til at besvare E-mails.
0
Fantastisk køreskole!
1
Du finder ikke et bedre sted at handle it, han er simpelthen mega serviceminded, lynhurtig til både at besvare mail og afsende det bestilte.
1
Bestilte varen da den var på lager i cooloutdoor.dk´s butik.Fik bekræftelse med det samme at ordren var registreret.Dagen efter fik jeg mail om at ordren var behandlet og jeg ville få en mail når pakken var afsendt.Samme dag fik jeg ordre status"En eller flere af de varer, du har købt hos os, er i dag bestilt fra vores eksterne lager. Der er tale om modellen: (Varens navn)Du skal derfor forvente 4-5 hverdages levering fra dags dato."Ikke lige det jeg forbinder med "På lager" når jeg handler på nettet.Herefter gik der 7 dage og så fik jeg nedenstående."Vi informerer om at din bestilling er annulleret. Det kan skyldes at du selv har kontaktet os eller at varen er udsolgt. Hvis varen er udsolgt beklager vi meget det besvær det må have forvoldt!"Hvordan kan det tage 7 dage at finde ud af at varen er udsolgt?
0
God kundeservice. De svarer hurtigt på henvendelser og produkterne de sælger lever fuldt op til det, jeg forventede
1
Køpte sofa efter 4 måneder får jeg den først var det på tilbud og bagefter var det ikke. Efter 4 måneder får jeg dem och med huler. 😬😬😬😬😬😬
0
Smart concept. Fik sat TV op på væggen. Super professionelt udført.Og med god energi og service til fornuftig pris.Kan varmt anbefales
1
Vi havde købt Deal-bevis og glædede os til at komme ombord på Elbjørn. Da vi skulle bestille bord pr. telefon (dagene op til Påske) var det umuligt, at komme igennem. Vi ventede i mere end 16 min. hvor det blev sagt i telefonen, vi nu var nummer 3 i køen. Dette var vi udsat for samtlige dage hvor vi prøvede, at bestille bord. Vi kontaktede dem pr. mail og fik svar retur om, at de faktisk havde lukket. Fik man det at vide da man ringede NEJ. Vi skrev til Elbjørn, at vi gerne vil bestille bord lørdag eller søndag (efter Påske). Vi fik at vide de havde tider begge dage kl. 15:00. Vi bestemte os for for søndag kl. 15:00 og skrev dette tilbage. Vi hørete ikke noget fra Elbjørn (Jellesen). Vi ringede til Elbjørn efterfølgende ( ok. ventetid. Vi spurgte til om bekræftelse af vores bestilling hvortil vi fik, at vide der kun var tider efter kl. 15:00 ( Deal-beviserne gælder kun til kl. 15:00). Vi har valgt at lade Deal-beviserne gå tilbage og ikke gøre brug af dem. Vi tør ikke tænke tanken om hvordan vores restaurantabesøg på Elbjørn vi være gået, når nu man tænker på hvor UPROFFESIONELT det har været inde vi overhovedet har sat os til bords. Ville lige næve, at vi ikke er novicer med hensyn ti birdbestilling og gå ud at spise. Venlig hilsenMariann & Henrik LYKKE
0
Top professionel behandling fra alle faggrupper! Fantastisk dygtige læger, anestæsi team og erfarne sygeplejesker.Det har været en virkelig god oplevelse, med min hofteoperation. Jeg kan varmt anbefale kysthospitalet og håbe på at de offentlige sygehuse kan få vejledning i hvorfor og hvordan patienter kan komme sig hurtigere (selv om medarbejdere i det offentlige gør hvad de kan).Tusind tak for en tryg og dejlig oplevelse!
1
Vi brugte Mureren til isætning af nyt stort facade vindue på vores tilbygning samt at til at lave en større åbning af en dobbeltmurstensvæg mellem vores krea-studio og stue.Kenneth var super professionel og detalje orienteret i håndværket og omkring finish graden på opgaven.Kommunikationen var flydende fra start til slut, og selv da der opstod en misforståelse og derved en løsning som ikke var efter vores ønske, rettede Kenneth det straks.Alt blev holdt til prisen vi havde aftalt på forhånd, og som prikken over i’et, efterlader Mureren stedet i pæneste stand. Har sjældent set så ren en byggeplads, også undervejs i byggeprocessen.Varmest anbefaling herfra.
1
God kvalitet og hurtig levering. Der handler jeg gerne igen. Fem stjerner!
1
Perfekt. Hurtig levering og nemt at sætte rullegardinet op.
1
Bestillingen kom hurtigt - Havde en reklamation - problemet blev løst - ingen for en uge havde jeg fået varen samt modtaget den nye. Hurtig og venlig services - Ikke sidste gang jeg handler her.
1
Vi fandt Jonas ved et tilfælde via Bilbasen og det er vi meget taknemmelige for i dag!Den første samtale med ham varede 30 minutter og først tænkte jeg at han var endnu en sælger type der bare gerne ville snakke, men det gik hurtigt op for mig at han bare ville sikre sig, at det var den rigtige bil for os, vi ledte efter.Fantastisk behagelig mand og han ved helt sikkert hvad han snakker om.Han har vist den nødvendige tålmodighed hele vejen og ikke mindst så prøver han inderligt ikke på at sælge dig mere end du har behov for. Han formåede at skabe en rigtig god kontakt til hele familien og vi vil helt sikkert være faste kunder der i mange år fremover.Det er ikke altid prisen på bilen der er det afgørende for mig, det er mindst ligeså vigtigt at man føler sig godt behandlet og her hos Frahm-Nielsen føler man sig tryg ved at købe bil og ikke mindst få serviceret sin bil fremover.Hos os var det Jonas der gjorde forskellen og ikke bilen. At han så fandt drømmebilen til os efterfølgende siger alt om hans måde at håndtere sine kunder på!De varmeste anbefalinger herfra.
1
Hurtigt og effektiv ordrebehandling.Hurtigt og effektiv leveringOg så elsker min hund, jeres hundefoder og guffer
1
Fantastisk produkter, hurtig levering og skide skøn service. Vi bestiller gerne mere 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
1
Dejlig hurtig kundebetjening, fik en god byttepris for den gamle og kunne beholde mine vinterdæk & fælge.
1
Der er styr på tingene og undervisningen er i top.Der er gode muligheder for at tilpasse undervisningen
1
Fik tilbud på 4 behandlinger, men det skulle betales forud. Måtte aflyse pga sygdom. Det forlangte de 250 kroner for, oven i det jeg havde betalt forud for. Det synes jeg ikke er i orden. Har bedt om at få mine penge tilbage. Nu må vi se, om det sker. Så fortsættelse følger
0
Jeg har sammen med Refokus udarbejdet en præsentationsvideo om mig selv til LinkedIn ifb. med jobsøgning. Videoen er i skrivende stund lige blevet uploadet og får allerede masser af views og mega positiv feedback for produktionen.Hele vejen igennem blev mine ideer lyttet til og omsat til fede klip med fangende musik, effekter samt fokus på at formidle mit budskab og vise hvem jeg er. Hele vejen igennem var der ingen tvivl om at Refokus ville sikre at jeg fik det fedeste resultat, så selvom der undervejs opstod flere ideer - så blev der fundet tid til at tilføje og justere. Jeg kan kun anbefale Refokus - de laver de flotteste videoer der 200% formidler det budskab man ønsker med de flotteste klip, lækker grafiK, fokus på detaljer og fede effekter. Mvh Camilla Hansen
1
God service og hurtig levering
1
En helt igennem dårlig behandling og forretnings etik ifm. med opsigelse af lejemål. Et lejemål hvor vi som tidligere lejer fik tildelt dummebøder for Q1/2018 ved opsigelse af kontrakt, idet ordnung som udgangspunkt ikke havde en udlejer, for selvsamme kvartal. Det viser sig at ordnung havde en ny udlejer på plads og dermed har solgt samme vare 2 gange.......ikke okay,
0
Jeg fortryder, at jeg bad Flypenge hjælpe mig med at få udbetalt erstatning. Det har taget ca. 2½ år at få sagen igennem. Jeg har efterfølgende henvendt mig til flyselskabet, hvor forsinkelse fandt sted og fik udbetalt en erstatning, der var ca. 3 gange højere og efter kun nogle få uger. Fremover vil jeg gøre det samme og ikke benytte Flypenge.dk. Anbefaler andre at gøre det samme.
0
Ja, så bliver det ikke hurtigere og nemmere at finde nogle af Danmarks billigste lån! Jeg er så træt af bankernes høje gebyrer og langsommelige låneprocesser, så derfor elsker jeg låneportaler som Billige-kviklån.dk. Det eneste minus ved portalen er, at man kun kan ringe til deres support indtil kl. 18.00. Men man kan måske heller ikke forvente, at der sidder nogen klar ved telefonen hele aftenen :-)
1
ADVARSEL: køb ikke fra Nitrotek!!!Min søn modtog en tydeligt defekt fjernstyret tank, men det er ikke muligt, at få kontakt til sælger om det er på telefon, hvor en telefonsvarer går igang, på mail eller via deres complain option på hjemmesiden.For din egen skyld, så køb dine varer et andet sted, for her får du ikke det du betaler for.
0
Fantastisk, bæredygtig tøj med lokal forankring!
1
Helt i gennem fantastisk service. Dejlig hjælp!
1